lördag 12 januari 2013

Ghost T-shirts, del 2.

Den här gången är det tröjor med tryck både fram och bak som gäller!

Grucifix T-shirt. Började säljas ungefär samtidigt som debutplattan.


Statue Of Liberty, US Mini-Tour.
Turné-Tshirt som egentligen endast såldes på bandets två spelningar i Baltimore den 29 maj och New York den 1 juni 2011. Dock såg jag T-shirten säljas i det officiella merchandise-ståndet på Muskelrockfestivalen när bandet spelade där 5 juni, alltså veckan efter New York-giget.


Opus Eponymous European Tour T-shirt. 
Clockwork Ghost European Tour T-shirt.
Båda tröjorna ovan såldes på bandets Europa-turné 14 november - 8 december 2011. Ghost var ett av bandet i ett paket bestående av huvudbanden In Flames och Trivium, samt Rise To Remain och Insense.
Den 24 november gav bandet en egen spelning i Festsaal Kreutzberg i Berlin, med Insense och In Solitude som förband. Tyvärr såldes ingen egen T-shirt på denna spelning, utan det var samma två som under den övriga Europa-turnén.


  Opus Eponymous 13 Dates Of Doom, US tour.
 13 Dates Of Doom, US Tour Custom T-shirt.
Båda tröjorna ovan såldes på bandets turné i USA och Kanada 18 januari - 2 februari 2012. Förband var Blood Ceremony och Ancient VVisdom.


  Opus Eponymous Another 31 Dates Of Doom, US Tour.
  Possession, Another 31 Dates Of Doom, US Tour.
 Statue Of Liberty, Another 31 Dates Of Doom, US Tour.
De tre tröjorna ovan såldes på bandets turné i USA och Kanada den 4 april - 12 maj 2012. På denna turné var Ghost förband till Mastodon och Opeth.


Denna T-shirt såldes endast vid bandets exklusiva spelning på Cupolen i Linköping den 15 december 2012. Förband var Dead Soul.

1 kommentar:

  1. Doom over America t-shirten är grymt snygg men nästan omöjlig att få tag på

    SvaraRadera