onsdag 17 september 2014

Dead Lord / Black Trip - split 7"

Ett av de coolaste släppen i år är ett faktum. Ja, fanimig ett av de coolaste släppen på mycket, mycket länge! De båda banden Black Trip och Dead Lord släpper en delad vinylsingel i grön vinyl i endast 500 numrerade exemplar. Visst är det coolt?


Men det blir ÄNNU coolare, för de första 104 exemplaren kommer nämligen förpackade i en wellpapplåda, även den numrerad, där nämnda singel ingår. Dessutom medföljer det ett spelkort där baksidan är likadan som singelomslaget, ett dubbelsidigt kort med Dead Lord på ena sidan och *surprise surprise* Black Trip på den andra, samt tre tärningar där alla sidor är sexor! Hur man än slår blir det 666! :-)


Eftersom både singeln och boxen är individuellt numrerade så har man fixat det så att om man har box nummer 102, så får man även singel nummer 102. De matchar alltså varandra. Riktigt snyggt paketerat och dessutom är låtarna, covers båda två, riktigt bra!
Låtarna som man spelat in cover på är förresten:
Black Trip spelade in "Outlaw" av Riot, medan Dead Lord valde "Would not be seen dead in heaven" av Witchfynde.

Här kommer girigheten fram! 
Jag skulle gärna äga både boxarna, men tyvärr är det bara den ena lådan som är min :-(

De första 104 exemplaren med box, spelkort och tärningar är tyvärr slutsåld, men själva singeln i grön vinyl finns fortfarande att beställa. Testa Lightning Records eller High Roller Records. Men du får skynda dig, för den är redan slutsåld i Dead Lords egen webshop!


På det hela taget är detta en riktigt rolig utgåva som är väl värd att jaga om du inte redan har den. Jag önskar att fler band och bolag gjorde sig det här lilla extra besväret.
Högsta betyg på det här släppet och all heder åt alla inblandade!

1 kommentar: