onsdag 17 april 2013

Iron Fist - bästa hårdrockstidningen just nu!


Den relativt nya engelska hårdrockstidningen Iron Fist har tagit metalvärlden med storm. Åtminstone hoppas jag att den gjort det, för den är värd att bli framgångsrik. Långa och välskrivna artiklar och reportage om allt från doom till death, med tyngdpunkt på de lite mer obskyra banden som inte ges något större utrymme i trötta tidningsgiganter som Classic Rock eller Sweden Rock Magazine. Båda tidningarna håller väl i och för sig måttet än så länge, men när pigga uppstickare som Iron Fist dyker upp så inser man hur mycket bättre det kan vara.
Som framgår av omslagen ovan så är det inte bara små, okända band som figurerar i tidningen, utan även stora, redan etablerade band ägnas stort utrymme.
Omslagen är i mina ögon ren konst och sällan har utsidan av en tidning så väl speglat innehållet.

Tyvärr ligger lösnummerpriset här i Sverige på saftiga 109 kronor, vilket kan tyckas lite väl mycket för en tidning. Ni kan alltid köpa lösnummer direkt från Iron Fist för ca 75 kronor inklusive porto och det är ju ett helt ok pris.
Seså, spring nu fort till tidningshandlaren och köp eller gå till Iron Fist-shoppen och köp gamla nummer eller teckna en prenumeration!

1 kommentar: